10 gode grunde til at finde en ældre SugarDaddy

Der er mange gode grunde til at finde en SugarDaddy: han er flot, charmerende, velhavende, generøs og respektfuld – hele vejen igennem en gentlemand. Men har du tænkt over hvilke fordele, der kan ligge i at finde en Daddy, der er ældre end du er? Vi har samlet en liste over de 10 vigtigste grunde til, at søge efter en SugarDaddy, der er ældre, end du selv er

 

1. Han har sit eget sted

Finder du en ældre SugarDaddy, skal du ikke længere tage hensyn til bofæller, der larmer og forstyrrer, når I gerne vil være alene. En ældre SugarDaddy har styr på økonomien og behøver derfor ikke nøjes, når det gælder bolig. Derfor slipper du for øredøvende musik og højlydte sex fra naboerne, når du besøger ham – han bor nemlig ikke på kollegie og har højere standarter.

 

2. Han er moden

Umodne fyre siger dig intet, og du er træt af alle de useriøse fyre, du har været på date med. Med en SugarDaddy, der er ældre end dig selv, slipper du for dårlige jokes og meningsløse samtaler. Din Daddy vil have en selvsikkerhed og en ro, som er umulig ikke at tænde på.

 

3. Han hviler i sig selv

Slut med fyre, der er usikre på sig selv. Med en moden SugarDaddy vil du ikke være i tvivl om, hvem han er og hvad han står for. Han er ikke bange for, hvem han er og er stolt af det, hvilket er en stor del af ældre SugarDaddies charme.

 

4. Han har styr på det hele

Din ældre SugarDaddy vil have styr på det hele: Bolig, arbejde, økonomi. Han er ikke bange for at tage styringen, da han har tid og overskud til det. Og han kan endda hjælpe dig på vej, hvis du skal have lidt mere styr på dit liv.

 

5. Han har et mål

Han ved, hvad han vil have og han, ved hvordan han skal få det. Når du dater en ældre SugarDaddy, slipper du for at bruge tid med et pattebarn, der ikke kender sin plads i livet. Han har livserfaring nok til at have prøvet flere forskellige veje, og ved nu med sikkerhed, hvilken vej der er hans. Derfor er du også mere sikker med en SugarDaddy, der kender sit mål, da du derved aldrig bliver droppet fordi “Han selv vil finde sin plads” eller “Han føler sig bremset af dig, til at finde sin vej”.

 

6. Han er erfaren mellem lagnerne

Behøver vi sige mere? Flere år på bagen giver flere års erfaring i sengen. Unge fyre tror ofte, de ved det hele på trods af færre erfaringer. Med en ældre SugarDaddy ved du, at du ikke bliver skuffet. Han ved præcis hvor og hvordan han skal tænde dig – han har haft mange år til at læse på lektien.

 

7. Han får dig til at føle dig yngre

Ligemeget hvor gamle i bliver, vil du altid være “den yngre kvinde”. Jeres omgangskreds vil inkludere hans venner, så derfor føler du dig ikke kun ung, når i to er alene, men også når i er sammen med hans venner og bekendte.

 

8. Han har masser af erfaring

En SugarDaddy, der er ældre end dig, har mærket på egen krop, hvad livet har at byde på af godt og ondt. Derfor har han en masse erfaring og har lært af sine fejltagelser. Men en ældre mand vil du ikke skulle finde dig i diverse fejltagelser – han har prøvet et forhold før og ved hvad der forventes af begge parter.

 

9. Han kan lære dig 

En af de helt store fordele ved at date en ældre mand er, at han kan lære dig alt, hvad han ved. Med hans livserfaring kan han virke som din mentor og guide i livet og hjælpe dig, så du ikke begår de fejl, han begik engang. Desuden kan han rent praktisk hjælpe dig med fx din boligsituation, økonomi og job, da han allerede selv har styr på dette.

 

10. Han kan klare sig selv

Vigtigst af alt ved at vælge en SugarDaddy, der er ældre end dig er, at han ikke som sådan har brug for dig. Hvis han ville, kunne han sagtens klare sig selv, da han har styr på sit liv og en masse erfaring. Dog vælger han at være sammen med dig, fordi han har LYST – du undgår derfor at blive droppet af en umoden ungkarl, fordi han havde brug for din hjælp og støtte engang, men nu har fundet sin vej og ikke behøver dig længere.