Få fingrene i vores frække kalenderen og spar penge

Vores lækre kalender med de sexede sugarbabes er stadig til salg kort tid endnu. Og du kan lige nå at få et eksemplar inden 2016 begynder. For skal der købes en kalender, er det en fordel at kunne få mest ud af den, og have den på væggen allerede fra dag nr. 1 – altså 1. januar. Hvis du bestiller kalenderen inden d. 29. december, kan du stå klar med kalenderen i hånden når midnatsraketterne begynder at buldre udenfor og DR’s pigekor begynder at synge “Vær velkommen” til nytår. Du kan stå klar og bladre op på første måned i kalenderen og betragte vores flotte januar-sugarbabe. Måske sugarkalenderpigen skal være den første, du kysser i det nye år?

Julen er overstået, og som et plaster på såret for at frække nissepiger er et fænomen, der bliver sjældnere og sjældnere, kan du nu kigge på de frække kalenderpiger i undertøj – eller slet ingenting. Lige nu er januarudsalget begyndt, og kalenderen er derfor sat betydeligt ned i pris.  Kalendere, der før kostede 129 kr., er derfor sat ned til den fordelagtige pris på 67 kr på Voksen.dk.

Og er kalenderen slet ikke nok til dig, har du mulighed for at komme i kontakt med de mange sugarkalenderpiger på SugarDaters®, da vores sugarbabes brugernavne er oplyst i kalenderen.

God jul og frækt nytår

Sugardaters ®