Hvad gemmer sig bag lågerne i vores frække julekalender?

Julen er hjerternes tid. En tid hvor man sidder indenfor i varmen og nyder den gode stemning. I år skruer SugarDaters® op for varmen, og sætter gang i den lumre stemning med vores frække julekalender, hvor du kan finde et godt tilbud på sexlegetøj hver dag. Måske er du en af de heldige, der nåede at erhverve dig gårsdagens juletilbud på parvibratoren We-Vibe Classic? Men man skal være hurtig, for tilbuddene og rabatkoderne varer kun én dag.

For at du har noget frækt at glæde dig til, kan du nedenfor se, hvad der vil være tilbud på den næste uges tid – men vi afslører ikke, hvornår der er tilbud på hvilket sexlegetøj. Det må du selv finde ud af og lade dig overraske hver gang du logger ind på SugarDaters® og klikker dig ind på dagens jule-tilbud. Du kan enten købe legetøj til dig selv eller som julegave til en, du holder af. Det er jo ikke kun børnene, der skal have noget legetøj, de kan lege med gennem juleferien 😉

Blandt alle, der benytter sig af vores julekalender-tilbud, vil der mellem jul og nytår blive trukket lod om ekstra julegaver. Vinderne af de ekstra (frække) julegaver vil blive direkte kontaktet.

I løbet af de næste seks dage (fra d. 2. december til og med d. 7. december) vil vi have tilbud på følgende sexlegetøj, der kan sætte gang i lysten i det lille hjem:

Læs mere om produkterne ved at klikke ind på dem – Så ved du hvad du skal glæde dig til!

sextoy