Nu er det jul – også på SugarDaters®

Derfor vil vi gerne forkæle vores medlemmer med nogle gaver, der kan være med til at gøre (sex)livet lidt sjovere og varme lidt ekstra her op til jul.

Fra 1. december og helt frem til den 24. december, kan SugarDaters®-medlemmer nemlig få rabat på et nyt stykke legetøj fra Voksen.dk hver dag. Voksen.dk er Danmarks nye sexshop med et stort udvalg af sexlegetøj, så der er noget til enhver smag.

Det hele er meget lige til. Hver dag kan du se en notits på SugarDaters®. Her vil du både kunne se dagens produkt samt den rabatkode, du kan benytte, når du bestiller produktet på Voksen.dk. Du indtaster blot koden i ’Gavekort’-feltet på siden, hvor du også oplyser leveringsinformationer. Derefter er det bare at vente på den “spændende” pakke – og bare rolig, den bliver sendt i en diskret indpakning, som ikke røber indholdet 😉

Så glæd dig til en lidt frækkere jul med rabat på et nyt sexet produkt hver dag helt frem til Juleaften!

Glædelige jul fra SugarDaters®