Hvad finder du sexet? Et læreforhold eller et forældreforhold?

Har du nogensinde tænkt over, at grunden til du sugardater er fordi, der er en bestemt forholdstype, der tiltrækker dig? Selvom man ikke selv kan planlægge, hvilken forholdstype man ønsker, kan man alligevel prøve at finde en partner, der vil det samme som en selv.

I en artiklel fra BT.dk skriver de, at der findes 5 klassiske forholdstyper:
Forskellighedsforholdet, lighedsforholdet, konkurrenceforholdet, lærerforholdet og forældreforholdet.

Det kan ikke være til manges overraskelse, at især lærerforholdet, forskellighedsforholdet og forældreforholdet er de typer, man ofte vil møde blandt sugardatere. Fx er der mange sugarbabes på SugarDaters.dk, der leder efter en mentor/lærer, der kan hjælpe dem til at nå deres mål ved at lære dem om deres egne erfaringer.
Lærerforholdet
I lærerforholdet ønsker man at lære af den anden. Det er oftest den ene part, der er fascineret af den andens færdigheder og kompetencer, og derfor vil lære selv at mestre dem, men det kan også være begge parter, der vil lære noget af hinanden. Ulempen er dog, at hvis det ikke udvikler sig til en af de andre typer forhold, kan det være svært at holde fast i. Når der ikke er mere at lære, vil forholdet mangle den dynamik, det havde før, og langsomt blive kedeligt.

Forskelligehedsforholdet
Når modsætninger mødes, kan der skabes en helt speciel kemi. Finder du en partner, der er helt forskellig fra dig, vil du opleve, at din verden bliver dobbelt så stor, da du kan se tingene fra både dit perspektiv og din partners perspektiv. Det kan være fascinerende og tiltrækkende, at man er vidt forskellige. Pas dog på at I ikke bliver for forskellige for hvis forskelligheden bliver så stor, at I ikke længere forstår hinanden, ender I med at blive fremmede for hinanden.

Forældreforholdet
Det sker ofte, at man finder en person, der minder om enten sin far eller sin mor. Mange tror, at forældreforhold kræver stor aldersforskel og autoritet, men det har intet med det at gøre. I et forældreforhold vil man kopiere den gode dynamik og de gode mønstre i ens forældres forhold, og bruge dem i ens eget forhold. For eksempel kan man være i de traditionelle kønsroller, hvis ens forældre var det. Vær dog opmærksom på, at I ikke også falder i de dårlige mønstre.