Ashley Madison-hacket

I denne uge blev datingsiden for gifte og folk i forhold, Ashley Madison, hacket. Sugardatingsiden Established Men og Cougar Life, der hører under samme grundlægger, blev også hacket.

Da Ashley Madison ikke sletter brugernes oplysninger, når de slettes, ligger hackerne nu inde med alle brugernes personlige oplysninger, frække billeder, hemmelige sexfantasier og kortoplysninger og truer med at lække disse saftige informationer til offentligheden, hvis ikke siden bliver lukket ned.

Hashtagget #AshleyMadisonHack bliver nu brugt på sociale medier af brugere, der ytrer deres mening om sagen eller laver sjov med hacket.

Hvis brugerne vil have slettet deres oplysninger, tilbyder Ashley Madison at lave et ”Hard-delete” af oplysningerne, så alle personlige oplysninger, samtaler, billeder, aktivitet og så videre bliver fjernet permanent mod et lille symbolsk beløb. Ikke nok med at det koster penge at benytte siden, så koster det også 19 dollars (omkring 130 kr.) at få slettet alle sine oplysninger, når man forlader siden. Dog gemmer Ashley Madison kreditkortoplysningerne på alle brugere, hvilket betyder, de har brugerens navn og adresse, der er knyttet til kortet. Vælger man ikke at slette oplysningerne ved opsigelse, bliver de gemt af Ashley Madison.

Da nyheden om hacket af Ashley Madison kan stille jer sugardaters i tvivl om, hvorvidt jeres oplysninger er i sikkerhed, vil vi forsikre jer om, at vi ikke laver samme nummer som Ashley Madison. Vi vil aldrig tage penge for at beskytte dig og dine personlige oplysninger.

Hvis du lukker din profil hos os, bliver alle dine profiloplysninger og billeder slettet fra vores system. I de samtaler du har haft, vil dit brugernavn ikke længere fremgå, men der vil derimod stå ”Slettet bruger”, så ingen samtaler eller anden aktivitet kan spores tilbage til dig.

Da al betaling på siden bliver behandlet af Quickpay gennem NETS, kommer vi aldrig i besiddelse af eller gemmer dine kortoplysninger. Du er derfor altid i sikre hænder på SugarDaters®, og ønsker du ikke længere at være medlem af vores side, sletter vi ALLE dine oplysninger samtidig med dit medlemskab.