SugarDaters.dk afhjælper romancescam med validerede profiler

Romancescam er et stort problem på mange datingsites i Danmark. Romancescam er når folk opretter falske profiler og via romantiske samtaler får et offer til at forelske sig eller blive overbevist om modpartens gode intentioner. Når offeret har sænket paraderne, kan vedkommende med den falske profil nemmere overtale personen til at sende penge og gaver. Da brugeren er oprettet med en falsk profil og falskt billede, kan vedkommende være svær at spore, og den skyldige findes derfor sjældent.

På SugarDaters.dk® modarbejder vi oprettelsen af falske profiler ved at have en grundig valideringsproces. Vi tillader ikke billeder på brugernes profiler, der kan findes online. På den måde bliver brugerne nødt til at bruge egne billeder, og kan derfor ikke tage billeder fra f.eks. andres facebook-profiler. Som med alt muligt andet online er dette dog ikke en 100% sikkerhed, da det ikke er muligt at finde samtlige billeder, der findes online.

Selvom vi gør meget for at undgå at der bliver oprettet profiler med falske billeder på SugarDaters.dk®, skal man dog stadig være forsigtig. Som en af grundlæggerene af SugarDaters.dk® forklarede i Radio 24/7 d. 16.marts 2015, sker romancescam stadig af og til på SugarDaters.dk® med rigtige profiler. Han opfordrer 34 minutter inde i programmet, (Klik her for at høre indslaget) brugerne til at være varsomme med at overføre penge eller sende gaver til folk, de ikke har mødt, da der har været tilfælde med romancescam på trods af de validerede profiler.

Derfor er det vigtigt at alle Sugarmamas og Sugardaddies venter med at forkæle deres Sugarbabes, til de er sikre på, at denne også er interesseret i et forhold og ikke blot vil have penge og gaver. Vent derfor med at give gaver til I har mødt jeres Sugarbabe.