Nyt fra Sugardaters

Kære brugere

Efter nogle hektiske uger er det nu ved at være hverdag igen. Vi har fået sat nye servere op, og det har hjulpet betydeligt på vores performance, så de langsomme svartider skulle helst være en saga blot. Vi var ellers nervøse i sidste weekend, da vi på trods af vores nye serveropsætning pludselig oplevede langsomme svartider. Det viste sig dog at være et DOS-angreb, hvor en person prøvede at lægge vores server ned. Vi fandt frem til hullet, lukkede det og har nu sørget for, at lige netop den form for ondsindede angreb ikke kan ske igen.

Vi planlægger en del nye tiltag på siden i foråret. Vi glæder os særligt til at introducere en helt ny funktion, som ingen datingsites endnu har forsøgt sig med. Vi kalder den gentleman-rating. Hvad funktionen indeholder skal vi nok forklare, når vi kommer lidt nærmere på en releasedato.

Som altid er I velkommen til at skrive til vores support. Vi lover svar inden for 24 timer – vi vil gerne have forslag til forbedringer og generel ris og ros.

Hav en god dag og en fremragende weekend.

Teamet bag SugarDaters®