At sælge billeder er IKKE sugardating

Vi har det sidste stykke tid oplevet en stigning af antallet af såkaldte sugarbabes, der udelukkende har et formål, nemlig at sælge billeder af dem selv eller af andre til vores betalende brugere.

Lad os slå det fast med det samme. At sælge billeder er IKKE sugardating, og det hører ikke hjemme på vores side. Der findes mange andre sider, hvor man kan sælge sine billeder, og vi vil derfor gerne som service til de, som vil sælge billeder, henvise til Annoncelight, hvor salg er billeder er helt i orden.

Fremover vil vi give én advarsel til alle profiler, hvis eneste formål er salg af billeder. Hvis salget af billeder ikke ophører, vil vi slette profilen uden yderligere varsel.

Det er derfor vigtigt for vores community, at de brugere, der får tilbudt at købe billeder, anmelder det til vores support. På den måde kan vi sørge for, at SugarDaters® kommer til at handle om sugardating.