Kvinder søger “Fifty Shades of Grey”-forhold på SugarDaters.dk

Fifty Shades of Grey har fået stor succes verden over, og filmatiseringen af den første bog har premiere i biografen i næste uge. Christian Grey og Anastasia Steeles meget atypiske partnerskab har åbnet samfundets øjne for en anderledes form for forhold. Mange, der har læst bøgerne, er overraskede over, at der findes en datingside som SugarDaters.dk, der gør lige netop denne type forhold muligt.

Man kan på mange måder argumentere for, at forholdet mellem Anastasia og Grey, der beskrives i Fifty Shades of Grey, er et sugardaddy/sugarbabe-forhold. Et forhold mellem en sugardaddy og en sugarbabe bygger på tillid, tryghed, passion, magt og forkælelse. Der er en gensidig respekt mellem parterne.

Ligesom i Anastasia og Greys forhold er der hos SugarDaters® en klar aftale om, hvad hver af parterne skal bidrage med, og hvad der forventes af dem for, at forholdet lever op til begge parters forventninger. I bogen forventes det fx. af Grey, at han forsørger Anastasia og sørger for, at hun har det godt. Han forkæler hende med gaver som telefon, computer og bil.

Flere og flere kvindelige brugere på SugarDaters.dk leder efter et lignende forhold. hvor penge, magt, kærlighed og passion er i fokus, og hvor manden i forholdet er succesfuld, rig, dominerende og en smule intimiderende, mens kvinden er fin, ung og smuk.

I dette samfund, hvor der er så stort fokus på ligestilling, kan det være dejligt befriende at have et utraditionelt forhold med traditionelle kønsroller, hvor manden har den overordnede kontrol. Et forhold hvor manden med sin erfaring får lov til at lede og forsørge kvinden, og kvinden får lov til at fralægge sig ansvaret og blot blive revet med.

Kvinderne vil have deres eget “Fifty Shades of Grey”-eventyr og søger deres mr. Grey, som kan feje benene væk under dem. De søger en gentleman, der kan forsøde tilværelsen med rosende ord, gaver og oplevelser for livet. Og lige netop SugarDaters.dk er det helt rigtige sted at lede efter mr. Grey, da der her er mange flotte, charmerende og succesrige mænd.