Unge under 18 er ikke velkomne på SugarDaters.dk

Politiken, TV2 og P3 har i dag kørt historier om unge og deres holdning til gaver for sex. Undersøgelsen indeholder en udtalelse fra en ung pige på 16 år, som tilsyneladende har brugt vores hjemmeside, selvom vi ikke tillader unge under 18 på vores side.

SugarDaters.dk gør vi rigtig meget for at sikre, at unge under 18 år er forment adgang. Udover en indtastning af fødselsdag, som alle kan snyde sig igennem, så udføres der manuelle tjeks af billeder og offentlige profiltekster på ALLE vores brugere. Hvis vores billedgodkendere er i tvivl om, hvorvidt en profil er for ung,så sletter vi brugeren. Ligeledes sletter vi brugeren, hvis der i profilteksten omtales alder på vedkommende, og den er under 18 år. Vi har ikke andre muligheder for at sortere vores brugere end disse, idet vi selvfølgelig ikke har tilladelse til at læse vores brugeres private beskeder. Det betyder derfor, at hvis man er under 18 og absolut VIL bruge vores side, så kan det lade sig gøre, hvis man ikke fortæller sin alder til nogen, heller ikke vores andre brugere.

For heldigvis er vores brugere rigtig gode til at underrette os om, hvis de støder på en bruger, der er under 18. Vi har en “Anmeld bruger”-knap på vores site, som kan bruges, hvis man støder på brugere, der ikke overholder de retningslinjer, som vi har for brugen af SugarDaters.dk, og sådanne anmeldelser får vi af og til. I disse tilfælde sletter vi den unges bruger og blokerer dennes e-mail-adresse, så der ikke kan oprettes en ny bruger på samme e-mail.

Vi er dog klar over, at det kan gøres endnu bedre, og selvom vi allerede nu bruger kræfter på at holde unge under 18 år uden for vores hjemmeside, så introducerer vi i foråret en ny funktion, hvor man kan blive ID-godkendt. På den måde kan vi i langt større grad bede de brugere, som vores billedgodkendere er lidt i tvivl om, om at blive ID-godkendt, hvilket vil gøre det endnu sværere at blive oprettet for unge under 18. Det er dog noget nært umuligt at få sorteret alle de profiler fra, der forbryder sig imod vores aldersrestriktioner.

For at gøre det helt tydeligt, så tager SugarDaters.dk helt og holdent afstand for unge under 18s brug af vores hjemmeside, og vi gør alt, hvad vi kan for at sikre, at de holdes uden for sidens univers.