God jul og godt nytår

Kære sugardaters

2014 har været et fantastisk år for SugarDaters® i Danmark. Vi rundede 20.000 danske profiler og fik startet op i Sverige, Norge og Tyskland. Der er også profiler i USA, Rusland og flere andre lande, men det er i Skandinavien og i Tyskland, at SugarDaters® har cementeret sin position som værende et af verdens hurtigst voksende sugardatingsider.

Det er udelukkende på grund af vores fantastiske brugere, at vi har fået en succes. Og derfor vil vi gerne bruge nytårsskiftet til at sige tak til alle, der har oprettet en profil og som bruger vores datingsite. Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores hjemmeside, og vi håber på, at 2015 bliver året, hvor man kan købe gaver til hinanden, hvor man kan møde mange flere udenlandske profiler og hvor sugardating bliver almen accepteret i Danmark. Vi vil i hvert fald gøre, hvad vi kan for at gøre dette muligt.

Forslag, ris og ros er ALTID velkommen på support@sugardaters.dk

Vi ses i 2015