Brugere søges til interview til forskningsprojekt

Kære brugere af Sugardaters.dk

Vi er to kandidatstuderende i sociologi fra Københavns Universitet, som i forbindelse med et forskningsprojekt omhandlende kærlighed og seksualitet ønsker at undersøge fænomenet Sugardating. Det er vores indtryk, at SugarDaters® ofte mødes med en del fordomme, og vi ønsker at nuancere, hvad det er, det handler om, ud fra brugernes egne fortællinger. Derfor søger vi brugere af portalen SugarDaters.dk til korte interviews af op til en halv times varighed. Undersøgelsen tjener intet kommercielt formål, og vi vil naturligvis sørge for fuld anonymitet, såfremt dette ønskes.

Hvis du har lyst til at medvirke i vores undersøgelse, hører vi meget gerne fra dig, hvad end du er BoyToy, SugarBabe, SugarMama eller SugarDaddy. Interviewet kan foregå indenfor Storkøbenhavns grænser – vi finder en passende lokation sammen. Men vi er også åbne for, at interviewet kan foregå telefonisk, hvis det ikke kan lade sig gøre at mødes.

Er du interesseret i at deltage, og dermed medvirke til at nuancere og afmystificere debatten vedrørende det, man kunne kalde “transaktionel kærlighed og sex”, så kontakt Katrine og Michella på katrinemaribo@hotmail.com. På forhånd tak.