Teater Fluks søger kontakt til en sugarbabe

Teater Fluks søger kontakt til en sugarbabe.

Teater Fluks skriver: “Vi er i gang med at skabe en teaterforestillling for unge og voksne, som undersøger det man med en fagterm kunne kalde transaktionel sex. Vi har lyst til at møde alle sider af denne sag, og derfor kunne det være virkelig spændende at møde og/eller tale med en sugarbabe.

Vi oplever at debatten let bliver skinger, og vi ønsker os at skabe en forestilling som ikke er moraliserende, men hvor man som publikum møder både sugarbabes, champagnepiger, gigolos, sexarbejdere, kunder og modstandere af prostitution i et intimt og inddragende teaterrum, og hvor man som publikum ikke kan undgå at blive konfronteret med egne fordomme, dilemmaer og tanker.
En forestilling hvor tingene er langtfra sorte og hvide og den politisk korrekte holdning kan være vanskelig at få øje på.

Derfor har vi brug for og lyst til at tale med en sugarbabe. Vi aftaler det selvfølgelig med vedkommende inden vi bruger hendes udtalelser i forestillingen.”

Hvis det kunne være noget de er interesseret i at deltage i så kontakt Sara på mailadressen: sara@teaterfluks.dk