DR Ung søger sugardaters til nyt tv-program til DR3

DR Ung søger sugardaters til nyt tv-program til DR3

DR Ung søger efter en sugardater til deltagelse i et tv-program på DR3. Programmet og det præcise koncept er stadig under udvikling.

DR Ung skriver selv: “DR3 er, først og fremmest, altid interesserede i at vise virkeligheden som den er. I anden række er der mulighed for at flytte nogle fordomme – fordomme findes, og dem tager vi mere end gerne fat i. Så helt konkret vil vi gerne A) dokumentere en eller flere sugardateres liv og livsvalg og B) lege lidt med tanken “måske har de ret”. Vi søger derfor mænd og kvinder i alle aldre, som i et nyt TV program lader os komme helt tæt på deres liv som sugardater og belyse de fordele og ulemper, der end måtte være i det.”

 

Lyder dette som noget du kunne være interesseret i at deltage i så kontakt Lars Hundebøll på mail ladr@dr.dk eller tlf.nr.: 61 68 27 91.