Nostalgi: Den første danske artikel om SugarDaters®

Det er 17 måneder siden, vi åbnede SugarDaters.dk – Vi havde ingen profiler, kun en idé og et datingsite. At starte et datingsite op fra bunden uden nogen penge til marketing er temmelig svært, så vores strategi fra starten var at få presseomtale så hurtigt som muligt. Allerede 14 dage efter åbningen kom den første “rigtige” artikel i et landsdækkende blad.

Jyllandsposten skrev om os på side to i deres lørdagsudgave. Vi troede profilerne ville vælte ind, men weekenden præsterede ikke andet end godt 50 nye profiler, så effekten var nærmest ikke-eksisterende. Men vi fik understreget en pointe, nemlig at man godt kunne få pressedækning, selvom man var en nystartet virksomhed uden kroner på lommen.

Siden har vi fået presse mange steder, og selvom medierne ikke altid behandler os lige pænt, så er vi godt tilfredse med, at vi har 18.000 profiler i Danmark og en masse brugere, der ved, hvad Sugardating handler om. Så ny lige den første artikel fra den 6. april 2013

Vores første artikel!

Vores første artikel!