Brugerhistorie: Valentines dag

Vi fik på Valentines dag denne mail fra to af vores brugere. Den var vi utrolig glade for, og heldigvis har vi fået lov til at dele den med jer. Vi vil gerne dele flere historier fra jer – send den til support@sugardaters.dk, hvis der er noget, som I mener, vi har fortjent at høre.

—————–

Hej Sugar-daters
Vi er et par, som netop har fejret vores et års dag i lørdags med røde bobler til babe (mig) og god middag på vores foretrukne restaurant i København. Vi mødes ca. to gange om ugen eller i en hel weekend.
Jeg er 26 og min daddy er 48 år. Og jeg må sige, at det med alderen betyder ikke en skid.
Måske lidt i starten, han er jo ikke total spændstig, som en gut på min alder, men lækker og maskulin. En mand.
Til gengæld ved han hvordan en kvinde skal forkæles og behandles og der er aldrig øf og smålighed.
Hvis jeg vil have et eller andet får jeg det. Sådan er det. Men jeg er nok også lidt bestemt
Det har været et fantastisk år, rejser til Gran Canaria, Mallorca og Milano … wiii shoes.
Vi hygger og nyder hinandens selskab. Måske lidt kedeligt, for faktisk er vi lidt kæreste-agtige.
Så det var bare en ligge rapport fra os. Hej hej …

PS. I er velkommen til at kalde os “Michael og Lou”.