Nyt responsive design til mobil

Kære medlemmer

Igennem de sidste par måneder har vi gjort klar til at introducere et responsive design til SugarDaters.dk. Det betyder, at vi nu har optimeret designet til mobile enheder, hvilket længe har været et ønske fra vores brugere. Der kan derfor være nogen små svipsere hist og her, og hvis du finder en sådan, så skriv endelig til support@sugardaters.dk

Vi er ved at lave et større redesign af vores hjemmeside – det er en proces, der lige er startet, så der går et stykke tid, før vi kan introducere det. Det er dog på trapperne, ligesom et hav af nye features, en masse nye profiler fra Danmark og lande omkring os.

SugarDaters.dk er meget interesseret i at høre din mening om, hvordan vi kan forbedre vores service til dig, så hvis du finder fejl på vores side eller har forslag til forbedringer, så skal du endelig sende os en mail.

Lige nu kan du nye, at vi har forbedret din oplevelse på mobile enheder. Husk at du selv kan vælge mellem den gamle visning og vores nye responsive visning. Nederst på alle sider vil der være et link, hvor du kan “Skifte til desktopversion”, så har du selv muligheden for at vælge det design, der passer til dig.

Mvh
SugarDaters®