Invitér din Sugardaddy ud på “Sukkerfars dag”

I dag er det traditionen tro fars dag. Her skal vi værdsætte og forkæle far og sørge for, at han er i centrum hele dagen.

Hos SugarDaters® vil vi gerne opfordre til, at fars dag også bliver en fast tradition blandt de mange par, som vi har været med til at føre sammen her på sitet. Vi er umådeligt stolte over, at vi har været med til at skabe og vedligeholde forhold af alle afskygninger helt uden fordomme. Vi får ofte mails fra vores medlemmer, der fortæller om deres oplevelser, og vi kan konkludere, at der både opstår venskaber, kæresteforhold og enkeltstående oplevelser på baggrund af den kontakt, der skabes på SugarDaters®.

Det er som oftest sugardaddy, der tager regningen, når der spises fint. Men skal det ikke være anderledes i dag? Vi vil gerne opfordre alle SugarBabes og BoyToys til at invitere deres sugardaddys ud i aften. Sørg for at jeres sugardaddy føler sig værdsat og sammen kan I være med til at fejre det, som senere kan gå hen og blive en tradition. Husk på at gavmildhed altid betaler sig, og en aften i “Sukkerfarens” tegn vil med sikkerhed give jer en oplevelse ud over det sædvanlige. Oplever du noget særligt i aften, så vil vi selvfølgelig gerne høre om det, vi sætter stor pris på at høre jeres historier.

Så har du en sugardaddy, så husk på dagen. Kontakt ham og sørg for, at det er ham, der bliver forkælet i dag. Pass it forward!