Din profil er slettet

Kære snyder

Din profil er blevet slettet.

SugarDaters® har i de seneste par uger oplevet et par profiler, der systematisk har prøvet at lokke penge ud af vores brugere. Det er typisk ved at fortælle historier om, at man selv er blevet snydt, og at man vil have penge for overhovedet at mødes. Derefter skal der så overføres penge via MobilePay eller lignende, hvorefter der skal aftales et møde på en ukendt adresse.

SugarDaters® vil på det kraftigste anbefale, at man aldrig overfører penge før et møde, og vi har fra dags dato besluttet, at profiler, der spørger om betaling før et møde vil blive mødt af nul tolerance. Vi sletter deres profiler uden yderligere varsel. Der er simplethen for stor risiko for at den ene part vil blive eller føle sig snydt.

Derfor er det også vigtigt, at vi bliver adviceret, hvis nogen oplever suspekt opførsel på sitet. Skriv til support@sugardaters.dk og vi vil gøre, hvad vi kan for at sætte en stopper for de meget få, der ikke kan opføre sig ordentligt.

Vi kan ikke politianmelde profilerne, så hvis du er blevet snydt, så skal du selv anmelde det til politiet.

Det er vigtigt for os, at SugarDaters.dk er et sikkert sted at være, og vores profiler kan være sikre på, at de ikke bliver mødt af falske profiler. Vi arbejder lige nu på et verificeringssystem, der giver profilerne mulighed for at blive verificeret igennem os med billeder og adresser. På den måde kan man være sikre på, at profilen er, hvem den udgiver sig for.

/SugarDaters®