Henrik Sass: Datingkontingent skal være fradragsberettiget

Erhvervs- og vækstminister Henrik Sass Larsen har igennem de sidste fire uger været på SugarDaters.dk, hvor han har fungeret som Sugardaddy for at se, hvordan livet som Sugardaddy egentlig fungerer. Det har været et led i ministerens besøg ude i virkeligheden, hvor han har forsøgt at pinpointe vækstmuligheder i Danmark.

Her fandt han ud af, at kontingentet til SugarDaters.dk egentlig var at sidestille som kontingentet til sin fagforening, og det har han tænkt sig at bakke op ved hjælp af politisk handling: “Jeg synes helt sikkert, at medlemskaber i større grad skal ligestilles og netop datingkoncepter er det nye sort i Danmark,” fortæller Henrik Sass Larsen om sit nye politiske forslag og uddyber: “Fællesskabet i det danske samfund er jo næsten forsvundet, og vi samles nu i stor stil på datingsites, og så må skattelovgivningen følge med, så jeg har aftalt at mødes med Morten Østergaard allerede i slutningen af ugen.”

Henrik Sass Larsen har allerede formuleret essensen i sit forslag. Fradraget skal sikre, at der kommer flere medlemmer på de forskellige datingsites, og så skal Danmark være rugekasse for nye datingkoncepter, der kan eksporteres til f.eks. udviklingslande: “Der er virkelig store muligheder i BRIK-landene, der slet ikke er kommet med på datingbølgen, og her skal Danmark byde ind. Fradraget vil sikre, at nye koncepter kan blomstre op, men uden at give fortjenesten direkte til virksomhederne – for jeg er socialdemokrat” fortæller Henrik Sass Larsen, der i samme ombæring røber, at tiden hos SugarDaters.dk ikke var første gang, han var på et datingsite eller han fungerede som Sugardaddy. “Jeg har da før datet, så jeg kender til mange nichekoncepter,” griner Henrik Sass smøret. “Det er jo ikke for ingenting, at jeg er vækstminister”

Morten Østergaard sender forslaget til tælling med det samme: “Nu har jeg ikke læst Henrik Sass Larsens forslag, men jeg kan da sige, at jeg ikke har i sinde at være sugardaddy for datingsites i Danmark. Jeg vil langt hellere finde virkelig gode brancher at subsidiere. F.eks. vindenergi eller rumrejser – det er fremtiden” afslutter Morten Østergaard