SugarDaters® leder efter sugarbloggere!

SugarDaters® leder efter sugarbabes og sugardaddys, der gerne vil dele deres tanker og oplevelser med resten af vores dejlige brugere. Vi søger brugere, der har brugt vores site igennem et stykke tid, og som planlægger at bruge vores side i fremtiden.

Hvis I skriver et blogindlæg til os, som fortæller om en oplevelse, som du har fået igennem SugarDaters.dk, så tilbyder vi en kontant belønning eller en forlængelse af dit abonnement. Et blogindlæg skal indeholde ca. 500 ord og må ikke indeholde oplysninger, som på nogen måde kan røbe de involveredes identitet. Blogindlægget skal være en historie med relevans for vores community og fortælle om gode oplevelser ved at være sugardaddy eller sugarbabe.

Du kan sende et blogindlæg til os på rikki@socialservices.dk. Du vil få et svar, om indlægget kan benyttes indenfor kort tid.