Jeg kigger bare – Sugardaddy for en dag

Indtil videre i december måned har SugarDaters.dk haft en halv million pageviews. Med 5.000 bekræftede profiler, så er der ingen tvivl om, at vi har en aktiv brugerskare, men det er ikke alle pageviews, der kommer fra vores trofaste brugere.

I december har vi slettet ca. hver fjerde oprettede profil. Enten fordi profilen aldrig har bekræftet sin mailadresse eller også fordi der gentagne gange er blevet uploadet falske billeder til profilen. Vores procedure er ganske klar. Der skal være et ansigtsbillede på profilen, og alle billeder, der mistænkes for snyd, afvises. Hvis vi er i tvivl om, hvorvidt et profilbillede er ægte, så beder vi profilen om at verificere sig selv. Det sker for ca. hver tyvende profil.

Vi har ikke noget imod, at der bliver oprettet profiler bare for at browse lidt rundt i vores univers, men vi arbejder hårdt for at sikre, at de profiler, der har billeder og profiltekster bliver en del af et meget seriøst datingkoncept. Derfor bruger vi mange ressourcer på at slette profiler og tjekke op på falske profiler, så vores brugere hele tiden oplever, at der er en anden og ægte person i den anden ende af sitet.

De fleste af de slettede profiler er sugardaddys, der bare er inde for at kigge. Vi oplever rigtig mange, der prøver at uploade billeder af kendte personer, så de kan få lov til at surfe rundt og tjekke alle vores dejlige sugarbabes ud. Desværre for disse selvudnævnte sugardaddys, så afviser vi alle sådanne billeder, og når der ikke kommer et billede på ens profil, så får man ikke fuld funktionalitet på vores site. De fleste af disse profiler bliver til sidst slettet.

I skrivende stund har vi tæt på 1.000 sugarbabes og tæt på 3.000 sugardaddys. Kom og vær med og hvis du uploader et ægte billede af dig selv og skriver en profiltekst, så kan du som sugarbabe få fuld funktionalitet, ligesom du som sugardaddy kan browse igennem alle 1.000 sugarbabes.