Sugardaters ® åbner i Rusland

I vores forsøg på at skabe en unik datingplatform for gavmilde og taknemmelige datere, har vi gennem de sidste par måneder arbejdet på at åbne op i flere lande.

Meningen er selvfølgelig, at man som sugardaddy eller sugarbabe kan søge andre lande for matches, hvis man f.eks. har forretning i andre lande, og mangler en date, eller man finder det interessant at blive forkælet under et andet lands sol.

Under udvikling er også USA, UK, Polen, Letland og Tjekkiet, og vi forventer at disse lande åbnes op inden 2013 rinder ud. Alle nye brugere uanset land vil blive manuelt godkendt, nøjagtigt som på den danske site. Selvfølgelig vil andre lande end ovennævnte følge med, men vi skal først have helt styr på teknikken, så vi sikrer datingoplevelsen for alle vores nuværende brugere. Der kan dog opleves nogle uregelmæssigheder i indkøringsperioden, hvor den russiske side implementeres i vores univers, men meget hurtigt vil oplevelsen komme tilbage til udgangspunktet, bare med den tilføjelse, at du kan søge efter russiske kontakter, hvis du vil. Hvis du ikke er interesseret i russiske kontakter, så skulle din datingoplevelse være helt og aldeles uændret.

Mvh
Teamet bag SugarDaters ®