SugarDaters® åbner op

Fra i dag tilbyder SugarDaters ® et billigt tre dages prøveabonnement. For kun 29 kroner får man muligheden for at prøve systemet af og tjekke de profiler ud, som man synes er interessante.

Der har været mange skriverier om, at nogen af de snart 2000 profiler, der er blevet oprettet de sidste tre måneder, er falske profiler. Det vil vi meget gerne modbevise ved bl.a. at tilbyde en billig måde at efterprøve systemets funktioner og se om de profiler, man synes er interessante også har en gensidig interesse.

Alle vores tiltag på sitet er med til at sikre et sobert og sikkert datingmiljø, og vi har også netop indført spamfiltre og spamknapper til beskeder, der måske går over stregen. Derudover bruger vi billedsøgningssoftware, som tjekker alle de oprettede billeder i vores system, så vi får langt de fleste falske billeder sorteret fra.

Alle disse tiltag gør SugarDaters® til et datingsite, hvor integriteten er i top, og hvor de profiler, du finder, har været igennem flere valideringstiltag. På den måde kan vi med stor sandsynlighed sige, at de kontakter, du finder i vores system, er så reelle som overhovedet muligt på et datingsite.

God fornøjelse.