Der findes ingen SugarMamas i Danmark

Over 400 raske danske svende har stillet sig i kø på datingsitet SugarDaters.com. De venter alle på, at en sugarmama skal finde dem og invitere dem ud.

Desværre for de 400 parate fyre, så er der kun tre kvinder, der har tilmeldt sig datingsitet som sugarmama. Det betyder i realiteten, at kvinderne hver kan tiltuske sig et lille harem på over 100 unge mænd.

Med modsat kønsfortegn ser det helt anderledes ud. Over 900 mænd har tilmeldt sig som sugardaddy og lige over 300 kvinder har tilmeldt sig sitet som sugarbabe. Og det på kun tre måneder.

Tallene taler sit helt eget sprog. Danmark har tilsyneladende ingen sugarmamas, men en ting er helt sikkert. Dem vi har, de ville kunne vælte sig i skønne unge mænd, der bare sidder klar til at opfylde selv de hedeste drømme for deres sugarmama.