Pressemeddelelse: SugarDaters.dk

I et samfund, der har ressourcer i overflod, er der stadig mange, der går rundt og ikke rigtigt kan få tingene til at hænge sammen. Det er f.eks. studerende, der ikke kan finde en lejlighed eller det rette studiejob, eller det er unge mennesker med et større forbrug end de selv kan understøtte.

Omvendt er der rigtig mange, der har masser af ressourcer og som er villige til at dele ud af de ressourcer, de har til rådighed, og det er netop mødet mellem disse to personer, som SugarDaters® vil iscenesætte. Mødet mellem den gavmilde og den taknemmelige på en platform, hvor man kan være sikker på anonymitet, er omdrejningspunktet for Danmarks nyeste datingsite.

Det er stadig bare dating

Uanset hvordan man vender og drejer det, så er formatet bare dating. Som alle andre forhold, så efterspørges der noget fra begge parter, og herefter bruges de platforme, som er til rådighed til at eftersøge det, som man gerne vil have. Hos SugarDaters® er planen ganske enkel, her kan man søge efter gavmilde givere og taknemmelige modtagere, og når disse to mødes, så er det en date, som alle andre. To mennesker, der mødes til en spændende date, og hvordan den udvikler sig, det kan kun de to involverede svare på.

Hos SugarDaters® tror vi på, at alle succesfulde forhold faktisk er ”gensidige fordelagtige forhold” forstået på den måde at to mennesker giver ligeså meget som de får fra hinanden. Desværre er de fleste almindelige forhold ikke fordelagtige for begge parter. Hvis du er i et sådan forhold, så er du højst sandsynligt i et ensidigt forhold, hvor du giver mere end du får. Vi tror på, at succesfulde forhold bliver skabt af to personer, der er ærlige overfor hinanden om hvem de er, hvad de ønsker og hvad de kan tilbyde.

Ikke bare gamle mænd og unge blondiner

Fordomme er der nok af, og Sugardating har længe været indbegrebet af den gamle mand og den unge blondine. Praksis viser dog, at der er mange unge mænd og kvinder, der har nok ressourcer og gerne vil være den gavmilde giver, ligesom der heller ikke er nogen aldersmæssig øvre grænse for, hvornår man kan være en taknemmelig Sugarbabe.

Danmark er ikke stort nok

SugarDaters.dk lanceres mandag den 25. marts. I påsken bliver man som single ekstrem opmærksom på, at man er alene, og netop derfor går vi i luften i starten af påsken. Vi håber på, at der er mange brugere der straks opretter en gratis profil og finder et match. Planerne er, at vi meget hurtigt åbner op for Skandinavien, idet gavmildheden sagtens kan krydse grænserne. Hvis man er  forretningsrejsende kunne man sagtens forestille sig, at det ligefrem var billigere at hjælpe lidt til med huslejen i udvalgte storbyer i de nordiske lande. Det er kun fantasien, der sætter grænserne.