Hvordan virker SugarDaters?

SugarDaters® er en brugervenligt datingside som er rettet specielt mod dem der søger et gensidigt fordelagtigt forhold, nemlig SugarDaddies, SugarMamas, SugarBabes og BoyToys.

Gratis at skrive

SugarBabes som udfylder deres profil korrekt og uploader mindst ét godkendt billede til deres profil vil frit kunne bruge alle funktioner på SugarDaters® inklusiv at skrive og læse beskeder fra SugarDaddies og SugarMamas. Alle profiler og profiltekster bliver godkendes manuelt.
SugarDaddy og SugarMama medlemmerne som har udfyldt deres profil korrekt og uploadet mindst ét godkendt billede til deres profil vil frit kunne bruge alle funktioner på SugarDaters® inklusiv at skrive beskeder til andre medlemmer. Dog skal SugarDaddies og SugarMamas skal være betalende medlemmer for at kunne læse beskeder.

Gratis at være med

Det er gratis at være med på SugarDaters® og det er hurtigt og nemt at oprette sig, så du kan snart være i gang med at finde din perfekte partner. Det eneste du skal gøre er at vælge hvilken type profil du ønsker, udfylde din profil og aktivér din konto via linket i den bekræftelses-email du modtager fra SugarDaters®.

Sugardaters_OprettelsesBannerGreen

Vis du er seriøs – bliv verificeret

Som Premiummedlem kan alle som en ekstra service gratis blive verificeret. Dette giver andre medlemmer en garanti (så meget som man nu kan garantere) at personen bag profilen er en ægte og reel person der ligner de billeder der er på profilen og andre informationer såfremt det ønskes. Når man er blevet verificeret kommer der et mærkat på ens profil der viser at denne profil er verificeret så intresserede medlemmer kan se det og være trygge ved at kontakte dig.